Kirsten eert de 21e eeuwse liefde in al haar verschijningsvormen.  <<

Theater Bellevue
Do 9, vr 10 en za 11 april 2020 – 20.30 uur
AFGELAST

Drie dagen lang onderzoekt Kirsten samen met verschillende gasten nieuwe vormen in de liefde.

Wat betekent het als je niet mee wil doen met het zorgvuldig ontworpen systeem? Je niet voor één liefde of sekse kiest, maar voor zowel mannelijke als vrouwelijke. Want waarom moet je kiezen in een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten?

Kirsten eert de 21e eeuwse liefde in al haar verschijningsvormen. Dus nu is ze samen met haar vriend én haar vriendin. Waarom ook niet? Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

Een intieme avond waar ze het gesprek aangaat rondom ‘onconventionele liefde’ met wetenschappers, ervaringsdeskundigen en het publiek over gender, seksualiteit en identiteit.

“In essentie gaat het over ‘nieuwe vrijheid’ bereiken. Vrijheid van denken en handelen. Liefde klinkt de laatste tijd als een stippellijn waarvan niemand meer weet wie het heeft gezet. Volgens mij is het een kwestie van opnieuw indelen. Niet van grenzen uitvegen, maar van grenzen net ergens anders tekenen.”


Anderen bekeken ook