Twee finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2019 op één avond!   <<

Theater Bellevue
Dinsdag 31 maart 2020 – 20.30 uur

AFGELAST

Op instructie van de overheid is besloten om alle evenementen boven de 100 personen i.v.m. het Coronavirus niet door te laten gaan. Deze voorstelling gaat om deze reden dan ook niet door.

Rosa da Silva – Daar moet je heen (try-out) 

Rosa won in 2019 de AKF Sonneveld- en AKF Publieksprijs. In Daar moet je heen  neemt ze je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman. Ze blikt terug. Voor het eerst was er gegrinnik en gelach om haar geboortedorp Klazienaveen. Er zat niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent.

Tekst, spel, zang Rosa da Silva
Liedteksten, muziek Rosa da Silva, Daniël Lohues

Muzikant Remko Wind

Meester Alex – Ben ik in één keer die gast (try-out) 

Meester Alex stond in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2019. Hij is ‘die gast met een baard en een hoed’. Maar hij is ook die gast die kan dansen, die graag ontbijt met chipskruimels uit zijn onderbroek, die gedichtjes schrijft, die kan zingen, en die moeiteloos een achterwaartse flikflak doet. Zo’n gast.

Hij is bovendien zo’n gast die kan rappen, waarbij hij zich laat begeleiden door Lucas Thijs met gitaar en zang. In de voorstelling Ben ik in één keer die gast heeft Alex het over de rollen die men in het leven aanneemt en de verwachtingen die daarbij horen. Hierin geeft hij op humoristische en soms verwarrende wijze een eigen kijk op dat wat men ‘ik’ noemt.

Muziek Lucas Thijs


Anderen bekeken ook