AKF Deluxe

3 - 16 april 2017

Programma AKF Masterclass – Hans Dorrestijn     <<

Kik - Hans Dorrestijn - Het buigen - foto staand - Bert Andrée

Hoe gaat een tekstschrijver/cabaretier te werk? Waar put zo iemand inspiratie uit? Waar liggen de valkuilen en hoe gelukkig wordt een artiest nu eigenlijk echt van het theatervak?
Tijdens een twee uur durend diepte-interview voelt radiopresentator Hijlco Span kleinkunstenaar Hans Dorrestijn aan de tand en krijgt het publiek een kijkje in het hoofd van deze bijzondere artiest. Een intiem gesprek aan de hand van diverse thema’s afgewisseld met gastsprekers en gastoptredens. En een kans om ook zelf vragen te stellen aan Hans!Hans Dorrestijn schreef onder andere teksten voor Joost Prinsen, Adèle Bloemendaal, Jenny Arean, Herman van Veen en de cabaretgroep Don Quishocking. Daarnaast toerde hij met vele (solo-) theaterprogramma’s langs de schouwburgen in Nederland. Onlangs stond hij nog samen met damestrio Zazí op het podium met het bejubelde programma Eindelijk Licht. Zij verzorgen tijdens de masterclass een gastoptreden! Ook Marjolijn van Kooten is te gast met een column.
Deze masterclass wordt op 7 april uitgezonden bij KRO-NCRV’s Volgspot en is een opmaat naar de feestelijke AKF Hommage aan Hans Dorrestijn die zal plaatsvinden op maandag 19 juni 2017 in het DeLaMar Theater in Amsterdam.Einde ca. 22.30 uur (incl. pauze)De AKF Masterclass Hans Dorrestijn is een onderdeel van de Ramses Shaffy Masterclass Serie en wordt ondersteund door het Ramses Shaffy Fonds.

Tickets

Donderdag 6 april – 20:30 uur
Theater Bellevue – Kleine Zaal
Bestel tickets >>