Ontdek de kleinkunstenaars van de toekomst!   <<

De AKF Voorrondes van het Amsterdams Kleinkunst Festival zijn inmiddels een begrip. Ruwe diamanten kun je zien schitteren tijdens de drie voorrondes. Je ziet de eerste stappen van de talenten van de toekomst. In de eerste voorronde spelen de artiesten elk 10 minuten, in de tweede voorronde 20 minuten en in de derde voorronde presenteren zij hun programma van 25 minuten waarmee ze op tournee gaan. Ook volgen de deelnemers het Keep an Eye Masterclasses programma met masterclasses van gerenommeerde artiesten.

Het AKF richt zich op kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word en het theaterlied.  Wie en wat je gaat zien, is een verrassing!

Wie treden er in de voetsporen van eerdere finalisten zoals Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan & Woe, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Glodi Lugungu, Rosa da Silva, n00b en Valentina Tóth?

Halvefinalistentournee 2024

Na drie spannende voorrondes zijn uit 60 aanmeldingen zes artiesten geselecteerd die van januari t/m maart 2024 op tournee gaan door Nederland. Ze zijn te zien in de halvefinalistentournee, werken met een regisseur en volgen het AKF Keep an Eye Masterclass programma.

Op 4 en 5 april 2024 spelen zij de halve finales in De Kleine Komedie, waar op zaterdag 6 april 2024 de finale plaatsvindt.

De halvefinalisten zijn:

Halvefinalisten AKF 2024
Ayoub
Levy
Paddy en de tijdgenoten
David van Rosmalen
Oscar Smit
Simon Verlinden

Ontdek het talent van de toekomst en ga naar de speellijst voor een theater in de buurt.

 

Anderen bekeken ook