AKF VOORRONDES
Ontdek de kleinkunstenaars van de toekomst!   <<

De AKF Voorrondes van het Amsterdams Kleinkunst Festival zijn inmiddels een begrip. Ruwe diamanten kun je zien schitteren tijdens de drie voorrondes. Je ziet de eerste stappen van de talenten van de toekomst. In de eerste voorronde spelen de artiesten elk 10 minuten, in de tweede voorronde 20 minuten en in de derde voorronde presenteren zij hun programma van 25 minuten waarmee ze op tournee gaan. Ook volgen de deelnemers het Keep an Eye Masterclasses programma met masterclasses van gerenommeerde artiesten.

Het AKF richt zich op kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word en het theaterlied.  Wie en wat je gaat zien, is een verrassing!

Wie treden er in de voetsporen van eerdere finalisten zoals Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan & Woe, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Glodi Lugungu, Rosa da Silva, n00b en Valentina Tóth?

Door naar de derde ronde

Van 14 t/m 16 december 2023 treden de volgende artiesten op in Theater Bellevue tijdens de derde voorronde van het Amsterdams Kleinkunst Festival:

14 december 2023 Levy
Koen en Jeroen
Ayoub
15 december 2023 David van Rosmalen
De Vriendelijke Stiefvaders
Sebastiaan de Bie
16 december 2023 Paddy
Oscar Smit
Simon Verlinden

Tickets zijn te bestellen via www.theaterbellevue.nl.

donderdag 14 december

do 14
20:00
Theater Bellevue
Amsterdam
Derde voorronde

vrijdag 15 december

vr 15
20:00
Theater Bellevue
Amsterdam
Derde voorronde

zaterdag 16 december

za 16
20:00
Theater Bellevue
Amsterdam
Derde voorronde

 

Anderen bekeken ook