AKF Keep an Eye Masterclass comedy door Raoul Heertje   <<

Theater Mascini
Zeedijk 24, Amsterdam
Maandag 7 maart 2022
Besloten werksessie

Onder toeziend oog van Raoul Heertje werken de zes halvefinalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival aan hun verhalen en grappen. Raoul Heertje licht toe welke facetten er spelen bij het comedy, wat de valkuilen zijn en hoe verder te gaan als er onverwachte dingen gebeuren. Heertje helpt ze op weg naar de finales op 3, 4 en 5 april in De Kleine Komedie.

Over Raoul Heertje
Raoul Heertje (1963) is schrijver, presentator en stand-upcomedian. In 1990 initieerde hij Comedytrain, een gezelschap stand-upcomedians die deze kunstvorm in Nederland introduceerde en later ook Toomler als vaste speelplek voor comedians.

Keep an Eye Masterclasses
Sinds 2018 werkt de Keep an Eye Foundation samen met het Amsterdams Kleinkunst Festival aan een serie masterclasses voor jong aanstormend talent. Tijdens deze intensieve masterclass serie worden de kleinkunsttalenten op zowel artistiek- als zakelijk vlak begeleid.
Met de samenwerking wordt de kwaliteit van de individuele deelnemers aan het concours verhoogd. Daarmee wordt ook de ontwikkeling van de kleinkunst in Nederland versterkt. De samenwerking vormt daarmee een belangrijke impuls voor de kleinkunstsector als geheel. Bovendien versterkt het Amsterdams Kleinkunst Festival hiermee de verbindende factor tussen de kunstvakopleidingen en de beroepspraktijk.

Keep an Eye Foundation
De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor jonge, veelbelovende talenten. Deze getalenteerde muzikanten, kunstenaars, fotografen, kleinkunstenaars, circusartiesten, ontwerpers en filmmakers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden te creëren en bovenal hun creatieve dromen te verwezenlijken. Keep an Eye streeft verder naar uitwisseling tussen de verschillende disciplines en opleidingen. Dit om het werk van de studenten eens in een ander perspectief te zien.

www.keepaneye.nl

Foto’s Anne van Zantwijk