Gysèle ter Berg  <<
Biografie

Gysèle studeerde Theaterwetenschappen, dramaturgie en Kunstbeleid & Management aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast volgde zij de vooropleiding van de toneelacademie te Maastricht, en de acteursopleiding Theaterhuis De Trap te Amsterdam.

Gysèle ter Berg is zakelijk directeur bij AKF. Ter Berg studeerde Theaterwetenschap en Kunstbeleid & Management. Ze werkte langdurig voor Louis Andriessen, de Nederlandse Dansdagen en Nanine Linning. Eerder zette zij samen met Alida Dors hiphop dansgezelschap BackBone op, werkte ze als interim zakelijk leider voor Studio Dries Verhoeven, als zakelijk leider voor o.a. De Jonge Republiek |Silvia Andringa, Dadodans | Gaia Gonnellli, Bitter Sweet Dance | Liat Waysbort en Dance Works Rotterdam|André Gingras. Op dit moment is ze ook zakelijk directeur bij Kalpanarts. Bovendien is zijndirecteur van Happy Hour Chandelier B.V.

In 2018 solliciteerde zij bij het AKF. Na haar aantreden werden Daniel van Veen (artistiek directeur) en Gysèle verliefd. Sinds 2023 zijn zij getrouwd.

Foto: Anne van Zantwijk