Keep an Eye Masterclasses: Wimie Wilhelm  <<

.
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019 vond de Keep an Eye Masterclass onder leiding van Wimie Wilhelm plaats, de eerste in de reeks masterclasses die aan de deelnemers aan de AKF Sonneveldprijs 2019 worden gegeven.Wimie Wilhelm ging overdag aan het werk met het eigen materiaal van de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs. Het publiek kreeg hier ’s avonds een mooi overzicht van.

Keep an Eye Masterclasses
Met ingang van 2018 werkt het Amsterdams Kleinkunst Festival dankzij de inzet van het Prins Bernhard Cultuurfonds samen met de Keep an Eye Foundation in een nieuwe serie masterclasses voor jong aanstormend talent, gekoppeld aan het concours om de AKF Sonneveldprijs. In de periode van januari tot en met april 2019 werken de deelnemers aan het concours, op weg naar de halve finale, aan hun artistieke ontwikkeling. Tijdens deze intensieve masterclass serie wordt de ontwikkeling van kleinkunsttalent op zowel artistiek als zakelijk vlak gestimuleerd.

Wimie Wilhelm
Wimie Wilhelm acteert, regisseert en maakt cabaret. Naast haar eigen cabaretvoorstellingen, speelde ze onder andere bij het Noord Nederlands Toneel, Orkater en Het Nationale Toneel. Verder is ze ook te zien geweest in diverse televisieseries, waaronder de bekende politieserie Baantjer. Ze regisseert onder andere voor: Eva Crutzen, Richard Groenendijk, Brigitte Kaandorp en Rayen Panday.

www.keepaneye.nl

Foto’s Tony Vayne